top of page

Om

Har 25 års erfarenhet med aktiehandel och börjar närma mig mitt mål att få arbeta heltid som swing/daytrader. Har även som mål att hjälpa andra investerare att göra bra investeringar genom ToppAktier.

Sedan jag startade sidan har ToppAktier portföljen gått upp mer än 1150% (från 2015-02-25 till 2019)

Handlar det mesta som Aktier, råvaror, Forex och kryptovaluta.

Ser ToppAktier som en community där vi alla kan försöka hjälpa varandra att göra bra affärer och lära sig mer om aktiehandel. 

Allt på ToppAktier kommer alltid vara gratis men längre fram kommer en del information på ToppAktier vara låst för medlemmar. Gratis att registrera sig som medlem men ser gärna att man uppdaterar sin medlemsprofil ofta med aktieinnehav, tips, länkar, etc om aktiehandel. Detta kan sedan läsas av alla medlemmar samt ge en inblick i vilka aktier som olika medlemmar äger och tips kan göra oss till bättre investerare.

Disclaimer: Ingenting på ToppAktier skall tolkas som rekommendationer. Skriver mina köp och sälj men gör din egen analys!

Information på ToppAktier ska ej ses som finansiell rådgivning. 
Riktkurser och estimat kan innehålla fel och ska inte ses som uppmaning till köp. 


Allt är min egen syn på aktier, krypto och börsen. Aktiehandel, kryptohandel sker på egen risk och kan både resultera i vinst eller förlust. 
Jag äger också aktier i de bolag jag skriver om.

Om man följer mina köp gäller det också att vara uppmärksam när jag säljer. Flera av bolagen som diskuteras på ToppAktier är högrisk bolag och högrisk bolag måste bevakas varje dag ytterst noggrant.

 

bottom of page