maj 12

TopCoin och andra kryptovalutor

1 kommentar

Redigerad: jul 21

crypto.com är en bra wallet där man får 8% ränta på BitCoin om man binder sitt bitcoin innehav i 3 månader, fint om man ändå är långsiktig i bitcoin.

 

Om ni använder länken nedan vid registrering så får ni 50 dollar (ungefär 500 kr) efter ert första krypto köp. Som ni kan använda direkt för att köpa valfri kryptovaluta. Om ni behöver hjälp att komma igång är det bara att ställa en fråga i denna tråden.

 

Börja med att skapa konto

Använd denna referral link:

 

https://platinum.crypto.com/r/39oxrpkman

 

Så får ni 50 dollar (ungefär 500 kr) av crypto.com när ni köpt er första kryptovaluta.

 

I denna tråden kan vi diskutera allt angående kryptovalutor.

 

De som blir medlemmar på https://toppaktier.com/members

får 100 TopCoin + 0,02 waves på sitt konto. Då krävs att man uppdaterar sin medlemsprofil med vilka aktier man äger (om man vill) och lite information om sig själv angående aktiehandel, tips, aktielänkar, bra aktieböcker, etc om aktiehandel. Detta kan sedan läsas av alla medlemmar samt ge en inblick i vilka aktier som olika medlemmar äger och tips kan göra oss till bättre investerare.  För att få dessa gratis coins måste man även ange sin waves adress under sin medlemsprofil. Roligt om alla kan ge lite info på sin profil så att vi kan hjälpa varandra att bli bättre på aktiehandel, teknisk analys, fundamental analys.

 

TopCoin är en kryptovaluta som minst följer värdeutvecklingen av ToppAktier portföljen.

 

Här finns mer information:

https://www.toppaktier.com/topcoin

 

 

 

jul 18Redigerad: jul 21

Mina krypto innehav:

40% Waves gav 1,45 dollar

40% Bitcoin gav 4100 dollar

20% Ripple gav 0,31 dollar

 

Waves kort riktkurs 3 dollar lång riktkurs 10 dollar

Bitcoin kort riktkurs 15000 dollar

Ripple kort riktkurs 0,37 dollar

 

I dagsläget tror jag mest på Waves från dagens 1,44 US dollar, de har en väldigt bra teknisk plattform som bara blir bättre. De har varit dåliga på marknadsföring vilket pressat Waves men tror att det finns en bra uppsida från dagens nivå 1,44 US dollar. De får nu in pengar från sitt Vostok projekt som de ska använda till Waves och eventuellt återköp av Waves.

 

Senaste inlägg